Selection Vinklub smagning uformelt i butikken d. 1 lørdag hver måned kl. 13.00 med mindre andet er annonceret.

HUSK.  Tilmelding er nødvendig, fredag kl 18.00 dagen før smagningen.
Vinglasjpg


2. November / 

Den søde tand
Vi er verdensmestre i slik! -Og smider man chokolade oveni statistikken, så ryger der mere end 12 kilo ned årligt.

Vi er også ret gode til de søde vine. Især hedvinene (15 – 22 % vol) har et stort publikum herhjemme. Så hvad kunne, i en mørk og kold måned, være hyggeligere end at få testet vores individuelle niveau sødme-niveau?  Vi starter med det tørre og går langsomt over mod det helt søde og bløde.

Så kom forbi og smag de forskellige stilarter, og bliv klogere på at fornemme tør- og sødmegrader i vinen.7. December / Jule- og nytårsvine

Vi finder det tunge skyts frem til julen og nytåret! I denne tid gør mange sig ekstra umage for at finde vine, der passer perfekt til julemaden. Straks herefter skal vinene til nytårsaftens store gourmetaften vælges. En herlig vin-måned, hvor der skal findes skønne vine, man kan dele med familie og venner. Vi smager en perlerække af vine til jule- og festmad. 
Som medlem af Sélection har du en række fordele og muligheder:

Optjening af bonuspoints
Vores vinklub Sélection er kort og godt vinverdenens svar på flyselskabernes bonuspoints!
Når du handler i en af vores bonustilknyttede butikker, kan du nemlig ved at køre dit medlemskort igennem Dankortterminalen optjene en masse rare Sélection bonuspoints, som efterfølgende kan bruges i de tilkoblede butikker.

NB: Points kan IKKE efterregistreres!

Direkte adgang til vores partnernet

Med dit personlige login til H.J. Hansens/Vinspecialistens partnernet kan du som Sélectionmedlem tilmelde dig og betale for aktuelle smagninger, tjekke sidste nyt og gode tilbud samt lave din egen huskeliste. Sidst men ikke mindst: Når du er logget på, optjener du selvfølgelig Sélection bonuspoints ved bestilling af varer - disse overføres automatisk til din Sélection Bonuskonto!

Vinmagasinet Vinspiration
Udkommer 4 gange om året og udsendes på mail til alle Sélectionmedlemmer. Ønsker man en papirversion af bladet, kan det altid hentes eller ses hos en af vores næsten 50 Vinspecialister over hele landet. Udover en række gode tilbud og præsentationer af aktuelle produkter indeholder magasinet også spændende artikler og temaer fra såvel de kendte vinområder som fra den nye vinverden, hvor der altid er en fantastisk udvikling i gang.

Smagninger
Her får du lejlighed til at smage en række dejlige vine, og samtidig en grundig orientering og gennemgang af smagningens vinområde/tema og de enkelte vine. Naturligvis er der også lejlighed til at få svar på individuelle spørgsmål. Prisen for at deltage i disse arrangementer varierer alt efter hvilke vine, der indgår, og om de ledsages af en menu.
Oversigt over smagninger er altid at finde på vores hjemmeside under Events.

Gastronomiske aftenarrangementer
På nogle af Danmarks bedste restauranter arrangerer vi gastronomiske middage med vinsmagning og foredrag. Det vil oftest være en af vore top-producenter, der præsenterer og kommenterer de udvalgte vine. Prisen for disse arrangementer ligger typisk væsentligt under normale menupriser.
Oversigt over Winemakers Dinners etc. er altid at finde på vores hjemmeside under Events.

Månedssmagninger
Første weekend i hver måned (excl. juli) afholder vi en lukket temasmagning for medlemmer. Tema/vinområde skifter hver måned. De aktuelle temaer kan altid ses på vores hjemmeside under Månedssmagninger.
Prisen for deltagelse kr. 40,00 pr. person (max 2 personer), der dog refunderes ved køb for min. kr. 100,- samme dag. (Gælder dog ikke nedsatte varer)

Sådan bliver du medlem...
Indmeldelse koster 150,- kr. for to personer fra samme husstand. Medlemsskabet er efterfølgende gratis, men udløber dog automatisk efter 36 på hinanden følgende måneder uden bevægelse på Sélection bonuskontoen.
Medlemsskabet kan til enhver tid opsiges ved at sende en mail (husk at påføre medlemsnummer) til vores Sélection sekretariat.

Tilmelding foregår på tilmeldingssiden.
Når indbetalingen er foretaget, registreres du straks som medlem af vinklubben Sélection, og du vil i løbet af et par dage modtage et brev med dit brugernavn og din adgangskode til din personlige Sélectionadgang til partnernettet på vores hjemmeside.

I løbet af et par uger modtager du dit medlemskort med tilhørende pinkode på 4-cifre.
Husk at kortet skal aktiveres på Sélection Bonus' hjemmeside, inden du kan begynde at optjene bonuspoints...
Medlemskortet er endvidere det fysiske bevis på dit medlemsskab af Sélection og skal derfor fremvises på forlangende ved f.eks. Månedssmagninger eller andre arrangementer, der kræver medlemsskab.

Vi håber, at du vil få et godt udbytte af dit Sélection medlemsskab. Vi skal gøre vores til, at du bliver nogle dejlige oplevelser rigere!