OBS: Billetter til vores arrangementer kan bestilles via telefon eller mail, betaling ved  bankoverførsel eller Mob Pay herefter sender vi billetterne på mail eller som besked.

Ridel Glassmagning spørg os om råd og vejledning










*


Gerard bertrandjpg

Ud over 8 fantastiske Vine serveres denne 3 retters menu.
Menu til Gerard Bertrand arrangement 12 april 2019:
Forret
Charcuterie et Fromage
Fransk salami, Rosette de lyon, let pikant, med en nænsom krydret eftersmag af peber, muskatnød & hvidløg hertil æble salsa vent med basilikum pesto
Rørt pate provenciale toppet med store kapersbær & råsyltet jordskokker
Mini peber salami på spyd med trøffelcreme rørt med frisk yoghurt og revet sort trøffel

Forretten serveres med Mørkt bondebrød med kerner & malt, Langtidshævet majsbrød, bagt i stenovn, Grove rugstykker med sesam & røgsalt hertil Bor Lotti bønne mos med olivenolie & citron samt Ærtepure med comté & frisk hvidløg.

Hovedret
Rosa stegt Andebryst
Stegt andebryst serveret i egen sky, hertil let kartoffelmos monteret med fint hakket rosmarin , smør dampet gulerødder med top, ristede svampe og friske krydderurter

Dessert
Ostetallerken med franske oste
Tomme de Savoie. Fast komælks ost med en let nøde smag serveres med syrlig æble kompot lavet på økologiske danske belida æbler
Saint Agur, en unik kombination af smidig, cremet konsistens med salt og tangy smag, men ikke så salt som traditionelle blåskimmelost serveres med øko honning syltet nødder
Sainte maure, en gede ost lavet på pasteuriseret gede mælk, fra Loire Valley i Mellem Frankrig. Denne buttery og glatte ost med lidt sur smag fremstår tørre, tættere og med en fin gråblå spiseskind, serveres med løgkompot af karamelliseret rødløg smagt til med 15-årig balsamico

De årlige Store Whisky/Rom Smagninger

Whiskysmagning altid 1. fredag i februar - 7 februar 2020
Romsmagning altid 1. fredag i marts - 6 marts 2020